Sara Moldonado,Aurora iz istoimene serije,objavila je pocetkom proslog mesece da se razvodi od producenta Bilija Rovzara ,sa kojim je u braku tri godine.Ovo je sokiralo javnost i fanove,jer je do izvesnog vremena govorila da ima srecan brak.Sara je rekla Zao mi je sto je svemu dosao kraj,nadam se da cete me razumeti i da necte nista pitati o tome napisala je Sara na svom twiteru.Glumica se veoma promenila selidba iz Meksika u Majami gde snima Auroru,te oceva iznenadna smrt ostavili su traga,po svemu sudeci udaljila se os supruga.Sara je postala drska i nadmena.Nedavno na jednoj zabavi uvredila je Alehandra Cabana koji je zelio da se upozna sa njom.Kada ga je zajednicki prijatelj prestavio ovo je Alehandar Caban glumi i seriji Eva Luna.Sara nije ni pogledala vec je ravnodusna rekla ste je uopste Eva Luna iznenadjen i povredjen Caban je odgovorio da je to telenovela koja iu Americi ovbara rekorde gledanosti i ostavlja iza sebe bednu Auroru.Ale nije jedini koji se nasao na udaru lepe glumica.Imala je konflikt sa Megelom Varonijem,prica se da nije u dobrim odnosima sa Horheom Luisim Pilom i Euheniom Silerom.Svesna toga da je postala nepodnosljiva,napisala je na twiteru.Zbog emocionalnih i mentalnih problema,potrebno mi je da se udaljim od svega i pronacem utociste u svojoj porodici,koja je uvijek bila uz mene,istakla je ona da bi za dan zaljubljenih osvanula poroka na twiteru.Ovo je prvi put u posljednjih nekoliko godina da bez partnera provodim Valentinovo.